ANNA breidt uit naar Amstelveen

LOLAs-Kroon.jpg

ANNA Vastgoed & Cultuur heeft weer een nieuw pand in beheer: New Crown XL in Amstelveen. In opdracht van eigenaar MPC Capital gaat LOLA (LeegstandsOplossers Amsterdam) hier een broedplaats ontwikkelen samen met Tussentijd Rotterdam, het samenwerkingsverband van ANNA en Stipo. Het pand is omgedoopt in LOLA’s Kroon.

Tussentijd Rotterdam denkt al enige tijd mee met LOLA bij het ontwikkelen van oplossingen van de leegstand in de hoofdstad. Met dit pilot project kunnen we de mogelijkheden in Amsterdam en omstreken verder onderzoeken. Momenteel werkt LOLA een concept uit. Om het pand niet onnodig leeg te laten staan, starten we direct met een tijdelijke invulling van een aantal werkunits voor cultureel maatschappelijke initiatieven en ondernemers uit de creatieve industrie.
Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden met ons aanvraagformulier!

Over Lola

Onder het motto “Geef leegstaand gemeentelijk vastgoed aan burgerinitiatieven” is dit Netwerk LeegstandsOplossers Amsterdam vorig jaar aan de slag gegaan. Naast Tussentijd Rotterdam is het een samenwerking van een groot aantal organisaties, waaronder Urban Resort, Vrije Ruimte, Lokale Lente en Culturele Stelling van Amsterdam.

Lees hier meer over LOLA’s Kroon.

Hans Pols