Gemeentehuis Voorburg in beheer van ANNA

HERENST2.jpg

ANNA Vastgoed & Cultuur heeft het oude gemeentehuis van Voorburg in tijdelijk beheer gekregen. In opdracht van de gemeente Leidschendam-Voorburg werkt ANNA een concept uit, waarbij het pand een semi-publieke functie krijgt met ruimte voor maatschappelijke en culturele activiteiten voor de inwoners van Voorburg. Het beheer wordt uitgevoerd totdat er over een nieuwe bestemming voor de locatie wordt besloten.

ANNA@VHS42 is de naam van het pand onder ANNA’s vlag. Het wordt een creatief verzamelgebouw waar beginnende ondernemers kunnen starten, cultureel maatschappelijke initiatieven bij elkaar kunnen komen, en workshops, lezingen en bijeenkomsten kunnen plaatsvinden. Eventuele evenementen worden in samenspraak met omwonenden opgezet, en door ANNA gefaciliteerd.

Open Huis: 3 juni

Wil je meer weten over de mogelijkheden van tijdelijk gebruik in ANNA@VHS42? Ben je werkzaam in de creatieve industrie of voor een cultureel-maatschappelijk initiatief? Schrijf 3 juni dan alvast in je agenda! Dan organiseren we van 12:00 tot 14:00 uur een Open Huis waar je het pand kunt zien en kennis kunt maken met ANNA. Iedereen is daar van harte welkom. Download hier de flyer over het Open Huis.

Meer informatie over ANNA@VHS42 kun je hier lezen.

Hans Pols