ANNA-Vastgoed-Cultuur-Paul-Essens.jpg

“ANNA schakelt snel en denkt fantastisch mee!”

Paul essens - bos fine art

 

Een (tijdelijke) bestemming voor úw locatie

Gedoe, denkt u? Welnee, u heeft er geen omkijken naar. ANNA presenteert u een bijzondere bestemming voor uw locatie, in lijn met de plannen voor de wijk of de stad. Spreekt het concept u aan? Dan vinden we geschikte huurders en initiatieven. We maken de locatie gebruiksklaar en regelen alles tot in de puntjes. Van contracten tot uitvoering en beheer. Laat ons u er meer over vertellen.

 

 

ANNA belooft u een uitgelezen concept

Van klein winkelpand tot groot rijksmonument, we brengen leven in uw vastgoed. Dat is altijd maatwerk. We analyseren de potentie van de locatie en de langetermijnvisie voor de omgeving. Wat heeft u en wat heeft de stad nodig? Dan boren we ons netwerk aan. We brengen de doelgroepen naar de wijk en bouwen communities. ANNA is sterk in placemaking: het creëren van plekken, hotspots, waar mensen wíllen zijn. 

 

ANNA’s gedegen aanpak

Uw vastgoed is onze zorg. ANNA laat niets aan het toeval over. We inventariseren alle risico’s: van asbest, legionella en bevriezing tot brandveiligheid. Dan stellen we een strak beheerplan op, waarin we ook een calamiteitenplan, een systeemonderhoudsplan en alle richtlijnen voor een energiezuinig beheer opnemen. We verzorgen de contracten met huurders en externe partijen, de financiën en alle facilitaire ondersteuning. Aan alles is gedacht. U kunt op ons rekenen.

 

ANNA’s opdrachtgevers

ANNA heeft concepten ontwikkeld en vastgoed beheerd voor onder meer: Achmea, BPD Gebiedsontwikkeling, Rijksvastgoedbedrijf, Gemeente Den Haag, Gemeente Leidschendam-Voorburg, Gemeente Dordrecht, Gemeente Schiedam, Onderlinge 's Gravenhage, woningcorporatie Woonbron, woningcorporatie Woonstad Rotterdam.