JUDEA: openingsexpo ANNA@LV34

Judea-corr-middel-e1469094245579.jpg

West Den Haag organiseert de eerste publieksactiviteit in ANNA@LV34, de voormalige Hoge Raad aan het Lange Voorhout die sinds mei in beheer is van ANNA. Op de groepsexpositie JUDEA zijn video-installaties te zien van vijf jonge Aziatische kunstenaars die verbonden zijn met het werk van de bekende kunstenaar Rirkrit Tiravanija. De expo is te bezoeken vanaf zaterdag 23 juli.

Tijdens JUDEA exposeren Arin Rungjang met Lee Kit, Pratchaya Phinthong, Maria Taniguchi, Rirkrit Tiravanija en Nguyễn Trinh Thi. Al hun werken tonen de hedendaagse Aziatische samenleving op een andere manier. Er worden links gelegd met de westerse wereld en tegelijkertijd verschillende geografische zienswijzen bevraagd. Hoe zit het met de internationale geschiedenis van het kapitalisme? Wat zijn de gevolgen? En hoe verhouden de verschillende samenlevingen zich tot elkaar? De expo is te bezoeken van 23 juli tot 10 september.

Over West Den Haag

West Den Haag heeft een internationaal tentoonstellingsprogramma waarbij kunstwerken worden getoond die een uitdaging zijn voor de conditionering van de kijkers en hun perceptie van kunst. West is te vinden op het Groenewegje 136 in Den Haag.

JUDEA

23 juli tot 10 september
open woensdag tot en met zondag
12:00 uur – 18:00 uur
Entree: € 2,50
mede mogelijk gemaakt door het RVB, de eigenaar van ANNA@LV34

Lees hier meer over West Den Haag.
Lees hier meer over ANNA@LV34.

Hans Pols