ANNA@RW47 wordt Kosovo-tribunaal

AK_Uitnodiging_RW47_Eindfeest_Facebook-e1475583561701.jpg

ANNA@RW47, ANNA’s locatie aan de Raamweg 47 in Den Haag sluit de deuren voor publiek om plaats te maken voor het Kosovo-tribunaal. ANNA kreeg dit pand in november 2011 in tijdelijk beheer van het Rijksvastgoedbedrijf. Zij realiseerde er een creatief verzamelgebouw dat onderdak bood aan uiteenlopende bedrijven en verschillende bijeenkomsten, culturele projecten en producties. Op vrijdag 21 oktober gaat ANNA@RW47 nog één keer open voor een feest voor alle gebruikers en oud-gebruikers van ANNA Vastgoed & Cultuur.

De verbouwing van het pand, waar onder andere een rechtszaal wordt aangebouwd, gaat waarschijnlijk begin 2017 van start. ANNA blijft het pand beheren totdat de verbouwing begint. De actieve invulling van ANNA maakt plaats voor een sober beheer. De meeste gebruikers hebben inmiddels een nieuwe werkplek gevonden, veelal in een andere locatie van ANNA Vastgoed & Cultuur.

Diversiteit

Van grafisch vormgevers en financiële dienstverleners tot een filmproductiehuis en de Dutch Don’t Dance Division: de afgelopen jaren huisvestte ANNA@RW47 een grote diversiteit aan bedrijven. Er werden vergaderruimten en projectplekken aangeboden en er vonden verschillende evenementen plaats. Het deed dienst als locatie voor een televisieserie, er werd geborreld in de Europol-bar en op het buitenterrein vonden de imkers én de bijen van Blije Bijen een mooie plek.

Eindfeest ANNA@RW47

Op vrijdag 21 oktober gaan de deuren van ANNA@RW47 nog één keer open voor het eindfeest. Alle gebruikers en oud-gebruikers van ANNA zijn daar van harte welkom om voor de laatste keer te genieten van ANNA@RW47. Wil je daarbij zijn? Meld je dan aan op kantoor@annavastgoedencultuur.nl of via onze Facebook-pagina.

Vrijdag 21 oktober
19:30 – 01:00 uur
Download de flyer!

Lees hier meer over ANNA@RW47

Hans Pols