Bruggebouw Oost in beheer van ANNA

js10-300x225.jpg

ANNA Vastgoed & Cultuur heeft weer een nieuwe locatie in beheer gekregen: het Bruggebouw Oost aan de Juliana van Stolberglaan 10 in Den Haag. Het is één van de twee vrijwel identieke gebouwen die de Utrechtsebaan overspannen ter hoogte van de Hugo Grotiusplaats. De eigenaar van het pand, Pensioenfonds Metaal en Techniek, gaf ontwikkelaar Local de opdracht een strategie te ontwikkelen voor de locatie. Vanaf 1 juni a.s. beheert ANNA het pand tot er een nieuwe bestemming voor is gevonden.

ANNA@JS10 wordt de naam van deze nieuwe ANNA-locatie. De eigenaar wil dat het pand een toegevoegde waarde krijgt voor de omgeving, waarbij tijdelijk gebruik een onderdeel kan zijn voor de ontwikkelstrategie. Momenteel werkt Phlip Boswinkel met zijn Local team de strategie uit. ANNA is hier nauw bij betrokken. Vanaf 1 juni zijn er alvast acht werkplekken beschikbaar op deze bijzondere locatie. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden met een inschrijfformulier.
Wordt vervolgd!

Lees hier meer over ANNA@JS10

Hans Pols