Pollux studio's - Polluxstraat 10

 

De Pollux Studio’s maken deel uit van ANNA’s placemaking-traject op de Binckhorst in Den Haag. Gebiedsontwikkelaar BPD gaf ANNA in augustus 2016 de opdracht een aanbeveling te doen over de invulling van een aantal van hun panden in het gebied.

ANNA heeft de Binckhorst, haar aantrekkingskracht, haar gebruikers en hun wensen, en de mogelijkheden voor placemaking op de locaties van BPD uitgebreid in kaart gebracht. Op basis van dit onderzoek zetten ANNA en BPD in op muziek als belangrijkste pijler van het concept. Den Haag is al jarenlang een belangrijke muziekstad en vraagt om een dynamische plek waar muzikale professionals en creatievelingen kunnen samenkomen. Die plek moet ontstaan rondom de Pollux Studio’s. Momenteel is in een deel van de locaties al een aantal muziekproducers gevestigd. Daarnaast zien vele andere muziekprofessionals de Pollux Studio’s als ideale locatie voor hun activiteiten.

De Pollux Studio’s is inmiddels vol. Houd de website en Facebook in de gaten voor de laatste info!


Op zoek naar ruimte?