Cornelie van Zantenstraat 232

 

De gemeente Den Haag geeft dit voormalig kinderdagverblijf op 15 november 2017 in tijdelijk beheer om leegstand tegen te gaan.

ANNA neemt het beheer van deze locatie over in het kader van de recent afgesloten raamovereenkomst met de gemeente. De reeds aanwezige gebruikers kunnen onder ANNA’s beheer hun werkruimte behouden. ANNA biedt hier werkplekken en projectruimten aan creatieve ondernemers, kunstenaars en sociaal-maatschappelijke initiatieven, waaronder sportorganisaties. Ook is het mogelijk hier publieksactiviteiten en workshops te organiseren.

Het pand beschikt over een ruime omheinde buitenplaats met tuin. Het ligt vlakbij park Ockenburgh en het strand van Kijkduin.

Houd de website en Facebook in de gaten voor meer info!


 

Meer panden zoals deze

 

Op zoek naar ruimte?