Haagweg 33D1

 

Dit paviljoen werd in 2009 gebouwd als huisvesting voor het projectbureau OBWZ (Ontwikkelingsbedrijf de Westlandse Zoom). OBWZ vroeg ANNA in januari 2017 een voorstel voor het plan te schrijven. Uitgangspunt was dat de locatie een stimulerende werkomgeving biedt aan zowel de huidige gebruikers (werknemers van OBWZ) als nieuwe partijen. Het voorstel moest aansluiten bij de kernwaarden van OBWZ, dat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft.

ANNA stelde voor een dynamische werkomgeving te realiseren door er ondernemers en cultureel-maatschappelijke initiatieven een plek te bieden, een co-workingspace te ontwikkelen en vergadermogelijkheden te creƫren. Studio Kustlijn Architecten werd gevraagd een stylingplan te maken voor de inrichting van het pand.
Een deel van het pand blijft in gebruik bij OBWZ; het overige deel wordt te huur aangeboden aan gelijkgestemde partijen.

Publieksactiviteiten

Het Paviljoen achter de Duinen staat open voor publieksactiviteiten. Houd de website en Facebook in de gaten voor meer info!

Paviljoen achter de Duinen, het pand

Het vrijstaande pand ligt aan de rand van Den Haag in de Monsterse duinen. Het is gemaakt van natuurlijke materialen. Bij de recente verbouwing is nadrukkelijk gekozen voor milieuvriendelijke toepassingen. De locatie beschikt over een parkeerterrein en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.


 

Meer panden zoals deze

 

Op zoek naar ruimte?