Nieuw pand voor ANNA in Internationaal Museumkwartier

anna@kv2-e1483703587951.jpg

ANNA heeft het voormalige Rabobank-pand aan de Korte Vijverberg van eigenaar Achmea in beheer gekregen. ANNA wil hier met haar beheeractiviteiten aansluiten bij de verdere ontwikkeling van het Internationaal Museumkwartier in het gebied rondom het Lange Voorhout. Onder ANNA’s beheer wordt het pand omgedoopt in ANNA@KV2.

Met het oog op de ontwikkelingen in de omgeving heeft de gemeente Den Haag er mede op aangestuurd de locatie aan ANNA in beheer te geven. Het in de nabijheid gelegen voormalige pand van de Hoge Raad op het Lange Voorhout (ANNA@LV34, eveneens in ANNA’s beheer) speelt al met succes in op deze ontwikkelingen. Hier heeft ANNA een partner gevonden in West Den Haag dat een tijdelijk museum heeft ingericht in Huis Huguetan, onderdeel van ANNA@LV34.
Ook in ANNA@KV2 gaat een doorlopend programma aan expo’s en andere culturele activiteiten totstandkomen. Daarnaast wordt een klein aantal werkplekken beschikbaar gesteld.

Fabulous Failures

De eerste expo vindt plaats van 12 tot en met 15 januari. Studenten fotografie van de KABK exposeren hier hun werk op de tentoonstelling Fabulous Failures, een “catastrofaal evenement dat de schoonheid van imperfectie viert en de angst om te falen overstijgt.” Iedereen is hier van harte welkom.

Meer over ANNA@KV2…
Download de flyer Fabulous Failures…

Hans Pols