Victor Laurentius Gallery in ANNA@KV2

expo2-e1490879616612.jpg

ANNA stelt twee zalen in ANNA@KV2 beschikbaar aan de Victor Laurentius Gallery. Hiermee hebben we een partner gevonden in de programmering van deze locatie aan de Korte Vijverberg, en sluiten we aan bij de ontwikkeling van het Museumkwartier in Den Haag.

De Victor Laurentius Gallery, opgericht door historicus en publicist Victor Laurentius, was tot voor kort gevestigd in Shopping Centre New Babylon. Deze galerie richt zich op kunst over recente geschiedenis en actualiteit. De expo’s zijn vaak gekoppeld aan lezingen en filmvertoningen. Daarnaast faciliteert de galerie boekpresentaties, bijeenkomsten en seminars, en wordt dit een vertrekpunt voor culturele wandelingen in Den Haag.

Activiteiten

De Victor Laurentius Gallery is te vinden in twee zalen: de Kleine Vijverbergzaal | Expo 2 en de Binnenhofzaal | Expo 5. De overige zalen in ANNA@KV2 blijven beschikbaar voor andere initiatieven en publieksactiviteiten.
Binnenkort opent de Victor Laurentius Gallery haar eerste expo. Houd deze website en Facebook in de gaten voor meer info!

Lees hier meer over ANNA@KV2
Ga naar de Facebook-pagina van de Victor Laurentius Gallery

Hans Pols