Space to work: GR8 - Prinsegracht 8

De Haagse beatstad heeft meer muzikale Spaces nodig. Hubs waar muziek bedacht, gemaakt, verkocht en gespeeld wordt. Zodat de nieuwe Goldband, Di-Rect of Son Mieux kan groeien. Daarom slaat AnnA de handen ineen met het PAARD voor GR8 aan de Prinsengracht 8.

Een ‘Space to work’ in het hart van het popdistrict, pal naast PAARD en Paardcafé. PAARD regelt de programmering, AnnA zorgt voor de ondernemers en het beheer.  In de kelder van GR8 bevindt zich een theaterzaal waar PAARD muziek, films, spoken word en debat programmeert. Op de benedenverdieping van GR8 komen de platenzaak van The Record Corner en een winkel van Huis van Gedichten. De komende tijd wordt het historisch pand klaargemaakt voor een creatieve toekomst. In het najaar volgt de officiële opening, tot die tijd zijn er pop-up concerten en events te beleven in GR8! 

Op de tweede en derde etage is er plek voor muzikale en culturele ondernemers. De eerste plekken zijn al vergeven aan Bleyenberg, Girl in Woods en De Betovering. Heb je interesse om onderdeel te worden van deze community? Neem dan contact met ons op!