Space to work: LH26- Lange Houtstraat 26 & TV04/05 - Toernooiveld 4&5

38 nieuwe werkplekken voor impactmakers! AnnA zoekt sociale start-ups, cultureel maatschappelijke organisaties of makers die een werkplek nodig hebben! Ben jij of ken jij iemand die werkruimte nodig heeft vanaf de zomer van 2024?

Binnenkort openen we een nieuwe Space to work in het centrum van Den Haag. AnnA's space komt aan de Lange Houtstraat 26, het voormalige Staalbankierspand in het historische Museumkwartier. Een fijne rustige plek waar het draait om bureauwerk en je kunt focussen. Een broedplaats voor mensen die de wereld mooier maken. Samen met onze opdrachtgever bieden we hier ruimte aan impactmakers. Voor reuring en inspiratie ligt een horecaplein dichtbij!

Details:
* Gebruik als kantoorruimte
* Eigen units met daglicht van diverse oppervlaktes. De grootste ruimte is voor maximaal 5 personen geschikt.
* Vergoeding vanaf €250,- per maand inclusief internet en schoonmaak van centrale ruimtes
* Flexibele opzegtermijn van 1 maand

Goed om te weten: er is geen parkeergelegenheid en geen lift. In het pand ligt de focus op bureauwerk, het ontvangen van cliënten of organiseren van workshops & events is daarom niet toegestaan.

OPEN HUIS

Wil je kijken op deze plek? Vrijdagmiddag 5 april organiseren we een open huis. Heb je interesse om langs te komen? Laat het even weten via verhuur@annavastgoedencultuur.nl