JUP02- Jupiterkade 2

De locatie op de Jupiterkade ligt op een mooie zichtlocatie aan het water in de nabijheid van de eerste woningen die inmiddels opgeleverd zijn: Junoblok, BinckEiland en Maanplein.

In opdracht van BPD gebiedsontwikkeling heeft ANNA dit pand in beheer met de schone taak om van deze plek een levendig ‘hotspot’ voor de buurt te maken.

Het pand beschikt over een grote ruimte op de begane grond met eenvoudige kitchenette en achtergelegen subzaal met aangrenzende betegelde binnenplaats (buiten).

Op de eerste etage zijn een aantal apart afsluitbare kamers gesitueerd waar een aantal werkplekken zijn gerealiseerd.

Buurtactiviteiten

Dé plek voor jouw buurtinitiatieven; van filmavond, cabaret- of theatervoorstelling en presentaties. Er is maar liefst 200m2 beschikbaar, verdeeld over twee zalen: de Jupiterzaal en de Junozaal. De Jupiterzaal is omgetoverd in een theaterzaal van Pianino Theater. De zaal heeft alle voorzieningen van een theater. Inclusief échte theaterstoelen!

BPD, ANNA en Pianino stellen de ruimte op de begane grond in gebruik voor de buurbewoners en voor buurt- initiatieven en bijeenkomsten. Ken of ben jij iemand die in deze buurt woont of komt te wonen? Wil jij activiteiten organiseren voor de buurt, laat het ons dan weten! Samen kijken we naar de mogelijkheden.

ANNA’s Kiss & Ride

Deze locaties is onderdeel van ANNA’s Kiss & Ride concept. Dit zijn culturele pop-up plekken in en rondom Den Haag. Hier kunnen kortdurende performances plaatsvinden. Klik hier voor meer informatie.

De Binckhorst

De Binckhorst is een lekker eigenzinnige wijk. Spiksplinternieuw, cool en hip. Het zijn pioniers die er komen wonen. Die pioniers bieden we graag ruimte om samen dingen te doen. Om samen iets te organiseren. Als je je buren leert kennen, voel je je namelijk meer thuis in de wijk.

Bij interesse of meer informatie neem dan contact op met ANNA Vastgoed & Cultuur.


Op zoek naar ruimte?