Back to All Events

KV02: Sandvoort Gallery


  • ANNA@KV02 Korte Vijverberg Den Haag, ZH, 2513 AB Netherlands (map)

Sandvoort Gallery is een fotogalerie, die oud (vintage) werk combineert met hedendaagse fotografie als kunstvorm. Van 2 tot 12 september is er een nieuwe expositie te zien op de Korte Vijverberg, het kunstgebouw tegenover het Mauritshuis in Den Haag.

Over de expositie

In de nieuwe expositie van Sandvoort Gallery is er een selectie fotografie te zien dat recent tot stand is gekomen met werk van kunstenaars: Rene Dissel landschappen en portretten (zie de foto hierboven), 'Skinny Dipping' van Henriëtte van Gasteren, mooie kleine drukjes 'Painted Photography' van Sonja de Ridder, de serie 'De Reiziger' van Toon Vieijra, duinlandschappen Meijendel van Theo Bos, werk uit de serie 'Monochrom' van Mark Verdoes, 'Nude Collages' en ander nieuw werk van Esther van der Wallen, en 'Ask the Dust' van Marco Bakker.

Over Sandvoort Gallery

Fotografie wordt nu steeds breder erkent als kunstvorm, zeker door de jongere generaties. Het is Sandvoort Gallery een uitdaging om juist jongeren kennis te laten maken met inspirerende werken uit het (recente) verleden. Daarnaast brengt Sandvoort Gallery ook vernieuwde werk van kunstenaars die nu de fotografie omarmen als medium voor het maken van hun creatieve beelden.

De expositie is te zien:

  • donderdag t/m zondag

  • openingstijden: van 12.00 tot 18.00

  • van 2 t/m 12 sep.

  • Locatie: Korte Vijverberg 02, Den Haag

Voor meer informatie ga dan naar de website: https://sandvoort.gallery