Ondernemersschool voor statushouders neemt intrek in Pand Zuidwest!

Ondernemen, verbinden, inspireren. De kernwaarden van Pand Zuidwest. We zijn heel blij dat volgende week 29 november de Ondernemersschool haar intrek neemt in het pand. Statushouders krijgen daar een opleiding om hun eigen onderneming te starten in 14 weken tijd. De lessen worden gegeven in Pand Zuidwest. Een zeer waardevolle toevoeging in het pand waar ook onder andere de Inholland Sustainable Media Lab, Stichting Ready en Stichting Humentum werken aan ondernemerschap!

Er is nog plek! Wil jij of ken je iemand die een bedrijf wil starten? Een mooie stap! Maar waar moet je allemaal aan denken? Tijdens de Ondernemersschool voor statushouders krijgen zij antwoord op al hun vragen. In Pand Zuidwest hebben zij direct de kans om hun netwerk te verbreden met de andere reeds gevestigde ondernemers. Meer weten over de data en voorwaarden?

Dit geheel kosteloze programma wordt mede mogelijk gemaakt door subsidie/financiering van CEB - Council of Europe Development Bank, Qredits, Europese Unie, KVK, VluchtelingenWerk Nederland en Gemeente Den Haag OndernemersPortaal.

ANNA Vastgoed & cultuur