Dynamische werkplekken in groene omgeving

Ontwikkelingsbedrijf de Westlandse Zoom (OBWZ) vroeg ANNA in januari 2017 een passend voorstel te doen voor een locatie in Monster. Het pand moet een stimulerende werkomgeving gaan bieden aan zowel de werknemers van OBWZ als externe partijen. 

Het voorstel moet aansluiten bij de missie en de kernwaarden van OBWZ. Het bedrijf heeft een groene bedrijfsvoering hoog in het vaandel, en wil dit uitdragen aan zijn klanten en de toekomstige gebruikers van de locatie. OBWZ wil gebruik blijven maken van het pand, en een aantal ruimten delen met gelijkgestemde partijen.

ANNA stelde voor een dynamische werkomgeving te realiseren door delen van het pand beschikbaar te stellen aan ondernemers en cultureel-maatschappelijke initiatieven, een co-workingspace te ontwikkelen en vergaderruimten aan te bieden.

Het vrijstaande paviljoen ligt aan de rand van Den Haag in een groene omgeving. Het is gemaakt van natuurlijke materialen. ANNA vroeg Studio Kustlijn Architecten een stylingplan op te stellen voor de locatie. Geheel in de lijn van OWBZ werd daarbij gekozen voor milieuvriendelijke toepassingen.

Paviljoen achter de Duinen

Vanaf januari 2018 biedt ANNA hier werkplekken en vergaderruimten aan. Het pand krijgt een nieuwe naam: Paviljoen achter de Duinen.

Michael Beek