ANNA & CO: co-workingspace & community

ANNA & Co is een co-workingspace en community voor statushouders, jongeren en ondernemers in het voormalig Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Eigenaar MRP SoZa realiseert 175 woonunits in het pand voor de nieuwe bewoners. In ANNA & Co worden deze mensen gekoppeld aan creatieve ondernemers, maatschappelijke initiatieven en de stad Den Haag.

MRP SoZa verhuurt een deel van het pand aan de gemeente Den Haag. Die betrok op haar beurt ANNA bij dit project en gaf haar de opdracht een concept te ontwikkelen om de nieuwe Hagenaars te verbinden aan de stad. Dat werd ANNA & Co: een bruisende plek in het hart van het gebouw waar de statushouders en ondernemers elkaar de komende vijf jaar kunnen ontmoeten, kennis kunnen delen en gestimuleerd worden hun weg te vinden in de (Haagse) samenleving. De eerste bewoners kregen 5 februari 2018 de sleutel.

Community bouwen

ANNA & Co biedt werkplekken en eventruimten. Om de juiste verbindingen te leggen tussen de statushouders en de stad is Nancy Verkooijen aangesteld als community manager van ANNA & Co. Iedereen met goede ideeën wordt van harte uitgenodigd contact met haar op te nemen via nancy@annavastgoedencultuur.nl.
ANNA & Co staat ook open voor publieksactiviteiten.

Lees hier meer over ANNA & Co, de locatie.

Hans Pols