Gheijn Studio's - Gheijnstraat 51

 

Sinds de zomer van 2016 gebruikt een aantal dansgerelateerde initiatieven deze voormalige school voor hun activiteiten. Deze gebruikers vroegen ANNA een samenhangend concept uit te werken, waarbij ANNA het beheer van het pand op zich neemt. De gemeente Den Haag, eigenaar van het gebouw, gaat akkoord met het concept. Zij geeft de locatie op 1 februari 2018 aan ANNA in beheer.

Het pand krijgt de naam Gheijn Studio’s. Hier wordt een nieuwe Dance Culture Hub opgezet waar DeDDDD, Another Kind of Blue en Holland Dance een inspirerende plek willen creëren voor de dans. Centraal staan het experiment en interdisciplinair werken. ANNA stelt een aantal werkplekken in het pand beschikbaar aan culturele ondernemers.

Publieksactiviteiten

De Gheijn Studio’s staan open voor publieksactiviteiten. DeDDDD, Another Kind of Blue en Holland Dance presenteren hier regelmatig hun studiowerk. Houd de website en Facebook in de gaten voor meer info!

Gheijn Studio’s, het pand

Het gebouw werd in 1983 gebouwd als school. Tot 2016 deed het dienst in deze functie. Het heeft een oppervlakte van 1.221 m2.


 

Meer panden als deze

 

Op zoek naar ruimte?