Jupiterkade 2

De locatie op de Jupiterkade ligt op een mooie zichtlocatie aan het water in de nabijheid van de eerste woningen die inmiddels opgeleverd zijn: Junoblok, BinckEiland en Maanplein.

Het pand beschikt over een grote ruimte op de begane grond met eenvoudige kitchenette en achtergelegen subzaal met aangrenzende betegelde binnenplaats (buiten). Deze ruimtes wil ANNA beschikbaar stellen voor bijeenkomsten en buurtinitiatieven.

Op de eerste etage zijn een aantal apart afsluitbare kamers gesitueerd waar een aantal werkplekken gecreëerd kunnen worden.

Buurtactiviteiten

ANNA wil de ruimte op de begane grond in gebruik stellen voor de buurbewoners en voor buurt- initiatieven en bijeenkomsten. Ken of ben jij iemand die in deze buurt woont of komt te wonen? Wil jij activiteiten organiseren voor de buurt, laat het ons dan weten! Samen kijken we naar de mogelijkheden.

Bij interesse of meer informatie neem dan contact op met ANNA Vastgoed & Cultuur.


Op zoek naar ruimte?