Saturnusstraat 26

Het pand met de sprekende ‘Binckhaven’ tekst op de zijkant is niet om heen te komen. In opdracht van Impact City zijn de letters door The Hague Street Art op het gebouw gezet. Zodra men vanaf de A12 het gebied in rijdt is dit het eerste wat in het oog springt.

Sinds januari 2019 heeft de gemeente Den Haag het pand in het omgevingsplan veranderd van kantoorbestemming naar een sportaccommodatie. De eer aan 24/7 Waves om hier een super unieke locatie van te maken. 24/7 Waves heeft het plan de eerste surfpoel van Nederland te worden!

Deze surfpoel is begonnen als ontwikkeldroom en heeft zich door middel van jaren inzet, onderzoek en testen gevormd tot een volwaardig plan. Door middel van CrowdFunding heeft het concept voldoende startkapitaal weten te bemachtigen en wordt op dit moment volop gebouwd om het pand voor deze invulling in te richten.

Houd dit unieke concept in de gaten via de website of Facebook.


Op zoek naar ruimte?