Saturnusstraat 55

In de Binkhorst ligt een karakteristiek beeldbepalende bebouwing, gelegen op een unieke ligging tegenover de asfalt- en cement centrale. Sinds 2015 huisvest zich op deze industriële plek de Haagse bierbrouwerij Kompaan.

Kompaan Beer Bar is dé plek in de Binkhorst om gezellig te borrelen en verschillende eigen gebrouwen biertjes te proeven. Ook worden hier verschillende evenementen en festivals georganiseerd en is het zowel in de zomer als in de winter een heerlijke plek om met vrienden bijeen te komen.

Kompaan is opgericht in 2012. De eerste batch biertjes slaan al snel goed aan waardoor het Haagse bedrijf kan opschalen. In 2014 verhuist Kompaan naar ateliercomplex ‘de Besturing’ op de Binckhorst. Een jaar later verhuisd Kompaan naar de huidige locatie op Saturnusstraat 55. Door middel van CrowdFunding heeft Kompaan het voor elkaar gekregen een Beer Bar te openen. Inmiddels is er niet meer om heen te komen aan de lekkere biertje van Kompaan. Proef zelf de sfeer en de biertjes bij Kompaan Beer Bar.

Op zoek naar ruimte?