Hoogstraat 99

 

Deze voormalige bioscoop kwam in 2013 in beheer van ANNA als eerste project van Tussentijd Schiedam. In opdracht van de gemeente Schiedam ontwikkelen we een strategie die is gericht op de langetermijndoelstellingen voor de Schiedamse binnenstad.

Tussentijd Schiedam was een initiatief van ANNA en Stipo in navolging van Tussentijd Rotterdam. Hiermee wilden zij samen met de gemeente, corporaties en andere spelers in Schiedam leegstaand vastgoed tijdelijk gebruiken om het pand, de wijk en de stad te versterken. Inmiddels is de organisatie van Tussentijd opgeheven, maar ANNA heeft Monopole nog steeds in beheer.
Tot december 2015 organiseerde Stichting MET regelmatig activiteiten in Monopole. Later volgde Stichting Heliopolis. Momenteel zit ARD / AtelierRuimdenkers in het pand.
 

Publieksactiviteiten

ANNA stelt Monopole open voor publieksactiviteiten. Houd de website en Facebook in de gaten voor meer info!


In Monopole zijn onder andere de volgende ondernemers gehuisvest:


 

Meer panden zoals deze

 

Op zoek naar ruimte?