Binckhorstlaan 151A

De Binckhorstlaan 151 kenmerkt zich door de felle, kleurrijke en levendige StreetArt dat bovenop het pand geplaatst is en de muurschildering. Het gebouw bevindt zich op een perfecte locatie direct naast de toekomstige Rotterdamsebaan. Naast het pand is Kasteel De Binckhorst gevestigd en valt onder de Trekvlietzone.

Het pand biedt op dit moment plaats aan 14 concepten waaronder de opkomende partijen voor Virtual Reality Formule 1 (VRF1) en Gamers First. 

VRF1

Virtual Reality Formule 1 heeft één van de meest uitgebreide combinaties tussen Virtual Reality en een race simulator. Door de simulatie, het formule 1 stuur, de liggende stoel, de trillingen en de windsimulatie lijkt het net alsof je een echte formule 1 racer bent. Het is de eerste formule 1 race simulator van Zuid-Holland.

Gamers First

Gamers First is in 2016 opgericht en vormt een community van gamers, esporters en millenials. Binnen Gamers First zijn de ‘Dutch College League’ en de productie van ‘Inside Esports’ ingezet. Hiervan worden wedstrijden wekelijks live op Fox Sports en Twitch uitgezonden. Gamers First is de eerste Nederlandse productiepartij voor games en wenst eSports de komende jaren in Nederland tot een hoger niveau te brengen. Het concept biedt een fysieke omgeving om spellen als Fifa, League of Legends, Dota 2 en CS:GO te spelen en tilt het hele game-milieu ermee naar een hoger niveau.


Meer informatie neem dan contact op met ANNA Vastgoed & Cultuur.


Op zoek naar ruimte?