Zaagmolendrift 24

 

In navolging van het succesvolle Tussentijd Rotterdam-project ANNA@JFS20-24 stelde woningcorporatie Havensteder opnieuw een aantal panden beschikbaar. ANNA@ZD22 was één van deze panden.

De Zaagmolendrift maakt onderdeel uit van het gebied Rondom het Zwaanshals, dat is gericht op Food, Fashion en Design. Het gedeelte aan de Zaagmolendrift is een doorgaande route voor verkeer en tram. Hierdoor was de locatie minder aantrekkelijk als winkelstraat. Er was veel leegstand, waardoor de loop in het gebied stagneerde. Een invulling via Tussentijd Rotterdam moest hier verandering in brengen. Het was de bedoeling een vaste huurder te vinden voor het pand.

Kenmerken

Oppervlakte: circa 74 m2
Aantal ruimten: 1
Bouw: begane grond

Vanaf 1 juli 2014 is Azzoa kledingwinkel vaste huurder van het pand geworden.


 

Meer panden zoals deze