Zaagmolendrift 12

 

In navolging van het succesvolle Tussentijd Rotterdam-project ANNA@JFS20-24 stelde woningcorporatie Havensteder opnieuw een aantal panden beschikbaar. ANNA@ZD12 was één van deze panden. De Zaagmolendrift maakt onderdeel uit van het gebied Rondom het Zwaanshals, dat is gericht op Food, Fashion en Design. Het gedeelte aan de Zaagmolendrift is een doorgaande route voor verkeer en tram. Hierdoor was de locatie minder aantrekkelijk als winkelstraat. Er was veel leegstand, waardoor de loop in het gebied stagneerde. Een invulling via Tussentijd Rotterdam moest hier verandering in brengen.

Het was de bedoeling een vaste huurder te vinden voor het pand. In december 2012 organiseerde Tussentijd Rotterdam een Kom & Kijk Dag voor drie locaties, waaronder ANNA@ZD12. Partijen die zich in het gebied wilden vestigen en pasten in het concept Food, Fashion & Design, konden zich aanmelden. Een aantal van deze aanmeldingen presenteerde hun idee, waarna een selectie van gebruikers werd gemaakt.

Kenmerken

oppervlakte: 40 m2
aantal ruimten: 2
bouw: grote etalage aan voorzijde
bestemming: winkel


In ANNA@ZD12 waren onder andere de volgende ondernemers gehuisvest:


 

Meer panden zoals deze