van Maanenkade 13

 

Dit pand was een voormalige supermarkt onder studentenflat De Struijk aan het Rijswijkse Plein in Den Haag. Het stond geruime tijd leeg. Om verpaupering en vandalisme tegen te gaan, gaf woningcorporatie Staedion het pand in 2009 aan ANNA in beheer. In 2011 werd een nieuwe huurder gevonden, en is ANNA@VMK13 weer opgeleverd aan Staedion.

ANNA gaf het pand in gebruik aan diverse startende ondernemers. Eén keer per maand werd het opengesteld als pop up store. Door de levendige uitstraling werd de locatie, samen met de ernaast gelegen ANNA@VMK218, weer op de kaart gezet. Hierdoor werd het eenvoudiger voor de eigenaar een geschikte huurder te vinden.

Kenmerken

oppervlakte: 500 m2
aantal ruimten: 1
bouw: open ruimte met pilaren, voor- en achterzijde opgetrokken uit glas
bestemming: bedrijfsruimte


 

Meer panden zoals deze