Paradijslaan 91 en 93

 

Dit pand huisvestte het voormalige servicekantoor van Woonstad. Door de centralisatie van Woonstad kwam het leeg te staan. In het kader van de ontwikkeling van nieuw Crooswijk zou het worden gesloopt. De sloopplannen liepen echter vertraging op. Omdat leegstand in oud Crooswijk niet wenselijk was, vroeg Woonstad Tussentijd Rotterdam een invulling te realiseren.

Tussentijd Rotterdam wilde dat de locatie een levendige plek werd in de wijk. De activiteiten die er plaatsvonden, moesten aansluiten op de ontwikkelingen in nieuw Crooswijk. In december 2012 organiseerde Tussentijd Rotterdam een Kom & Kijk Dag in drie panden aan de Paradijslaan. Partijen met een representatieve uitstraling en ideeën die aansloten bij oud en nieuw Crooswijk kwamen in aanmerking voor een werkplek in ANNA@PL91-93.

In oktober 2014 werd de ontwikkeling in de wijk doorgezet. ANNA@PL91-93 is leeg opgeleverd en wordt gesloopt.

Kenmerken

oppervlakte: 400 m2
aantal ruimten: 4
bouw: 2 intern geschakelde kantoorruimten, souterrain, eerste etage
bestemming: winkel


 

Meer panden zoals deze