Jonker Fransstraat 20-24

 

Dit voormalige uitzendbureau stond enkele jaren leeg. Woningcorporatie Havensteder stelde deze locatie in juli 2012 beschikbaar als pilotproject voor Tussentijd Rotterdam. De tijdelijke gebruiker groeide door tot reguliere huurder van Havensteder.

In juli 2012 werd Tussentijd Rotterdam gelanceerd. Voorafgaand aan de launch riepen ANNA, Stipo en Rotterdamse Nieuwe op ideeën in te zenden voor een tijdelijke invulling van deze locatie, samen met het ernaast gelegen ANNA@JFS26-28. De ideeën moesten bijdragen aan de versterking van de Jonker Fransstraat. Er werden vijftien ideeën ingezonden. Tijdens de launch vond er een pitch plaats waaraan zes initiatieven deelnamen. De geselecteerde kandidaat kreeg een halfjaar de tijd om tot een tijdelijke invulling te komen.

Kenmerken

oppervlakte: 310 m2
bouw: inclusief kitchenette, etalage aan voorzijde
bestemming: winkel


In ANNA@JFS20-24 waren onder andere de volgende ondernemers gehuisvest:


 

Meer panden zoals deze