Hoogstraat 52

 

Na Monopole had ANNA vanaf 1 december 2014 ANNA@HS52 in beheer als tweede project van Tussentijd Schiedam. Tussentijd Schiedam ontwikkelt een tussentijdstrategie voor de Hoogstraat in Schiedam die is gericht op de langetermijndoelstellingen voor de binnenstad.

Tussentijd Schiedam is een initiatief van ANNA en Stipo in navolging van Tussentijd Rotterdam. Hiermee willen wij samen met de gemeente, corporaties en andere spelers in Schiedam leegstaande winkelpanden tijdelijk gebruiken om het vestigingsklimaat te verbeteren. Dit doen we door publiek aan te trekken en de levendigheid te vergroten. Ondernemers kunnen vanuit de tijdelijkheid doorgroeien naar een vaste vestiging in het pand.

Kenmerken

Oppervlakte: circa 45 m2
Aantal ruimten: 2
Bouw: begane grond

De invulling van ANNA@HS52 kwam tot stand samen met De Winkelmeiden.


 

Meer panden zoals deze