ANNA-Vastgoed-Cultuur-Jasper.jpg

“Waarom is het allemaal zo vet?"

jasper lieuwma - playground zero

 

Over Anna

ANNA houdt ervan om mensen bij elkaar te brengen en lege panden tot leven te wekken. Niet zomaar, maar passend bij het pand en binnen de omgeving. ANNA bedenkt een concept en leidt vervolgens de juiste mensen en initiatieven naar die plek. Zo ontstaan communities en creatieve hotspots. ANNA houdt van kennis delen. Ze vindt het ook belangrijk dat iedereen met plezier kan werken, daarom beheert ze de panden zorgvuldig en vakkundig. ANNA zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Op ANNA kun je rekenen.

 

Even voorstellen

Willemijn de Boer, oprichter en directeur
Willemijn is de drijvende kracht achter Anna. Ze weet feilloos wat er in de stad speelt en zet de koers van het bedrijf.
Lees meer

 

Menno Kloeth, operationeel manager
Menno is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in alle panden.
Lees meer

 

Wendy Gieben, manager projecten en accounts
Wendy heeft oog voor alles en iedereen. Als manager projecten en accounts is zij het aanspreekpunt voor vastgoedeigenaren en verantwoordelijk voor de uitvoering van alle projecten.
Lees meer

 

Pim Troost, event manager
Pim is onze event manager. Welk evenement je ook wilt organiseren, Pim staat je bij. Van a tot z. In het hele proces, of alleen bij de voorbereiding, of alleen bij de uitvoering.
Lees meer

 

Jurjen Simmelink, medewerker verhuur
Jurjen is degene die jou begroet als je een ruimte wilt komen bekijken. Hij kent alle panden, denkt graag met je mee en gaat samen met jou op zoek naar de meest geschikte ruimte voor jou.
Lees meer

 

Willem van den Eertwegh, facilitaire ondersteuning
Willem lost alle technische en andere praktische problemen op in ANNA’s panden. Heb je een vraag daarover, bel Willem.
Lees meer

 

Niels Jellema, facilitaire ondersteuning
Wil je iets opgelost hebben op het gebied van ICT, heb je een vraag over techniek of zoek je een praktische oplossing voor het een of ander? Niels staat klaar om je te helpen.
Lees meer

 

Laressa Mulder, locatiemanager
Dankzij Laressa loopt op locatie alles op rolletjes. Ze zorgt ervoor dat mensen er dik tevreden kunnen werken, dat de horeca goed geregeld is en de evenementen soepel verlopen.
Lees meer
 


Wil jij ook bij ANNA werken?


Op dit moment zoekt ANNA geen nieuwe collega’s. Natuurlijk mag je je cv sturen. Dat bewaren we dan zes maanden. Als zich in die periode een geschikte vacature voordoet, nemen we graag contact met je op.


 

Privacy statement

ANNA Vastgoed Beheer B.V. ANNA Vastgoed Beheer B.V., gevestigd aan Zeestraat 64 2518 AC Den Haag, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.