THE HAGUE TECH GENOMINEERD VOOR BUSINESS AWARD

The Hague Tech is genomineerd voor een The Hague Award in de categorie The Business. Volgens de jury draagt The Hague Tech bij aan economische groei en impact voor de stad, trekt het bedrijvigheid aan, en levert het een bijdrage aan de ‘Next Economy/Global Challenges’. Stemmen kon online tot en met 11 augustus.

The Hague Tech is de internationale community middenin Den Haag waar talent, bedrijven, overheden en kennisinstellingen samenwerken om technologische toepassingen in de samenleving te stimuleren. Vanuit ANNA’s tijdelijk beheer van ANNA@JS10 – ook wel bekend als het Bruggebouw Oost – werd dit pand ontwikkeld tot The Hague Tech. ANNA-directeur Willemijn de Boer richtte dit initiatief op samen met Peter Hofman en Brian Gharibaan. Op 18 mei jl. werd The Hague Tech geopend. Sindsdien groeit de community elke maand met nieuwe leden.

The Hague Awards

De The Hague Awards is een initiatief van Den Haag Marketing, The Hague Convention Bureau en WestHolland Foreign Investment Agency. Zij werken samen onder de paraplu van The Hague & Partners. Om deze samenwerking te vieren en innovatieve projecten en initiatieven van Haage partners in de spotlights te zetten, organiseren zij gezamenlijk The Hague Awards. Op 11 september worden de awards uitgereikt.

Meer over The Hague Tech…

Hans Pols