Pollux Studio’s krijgen eigen smoel

Impressie-van-het-kunstwerk.jpg

De Pollux Studio’s op de Haagse Binckhorst zijn volop in ontwikkeling. Op ANNA’s oproep voor pioniers in de muziekscene zijn diverse muzikale professionals en andere creatievelingen afgekomen. Zij ontmoetten gelijkgestemden en het ANNA-team tijdens een open uurtje en een Plug & Play Meet-up die eerder deze maand plaatsvonden. Momenteel wordt hard gewerkt om de plek een eigen smoel te geven.

Vormgever Marcel van den Berg ontwikkelde het logo voor de Pollux Studio’s. De architecten van Refunc zijn bezig met een mobiele inrichting voor de binnenplaats. En de kunstenaars Hugo Mulder uit Amsterdam en Mr. Cenz uit Londen zijn vanaf 18 juni tot en met 25 juni bezig met een muurschildering op de loodsen van de Pollux
Studio’s.

Pollux_Logo_Facebook_01-140x140.jpg

Street art
Hugo Mulder en Mr. Cenz zijn bekende namen in de internationale street art wereld. Beide kunstenaars zijn in Den Haag voor het I Love Hip Hop Festival dat zaterdag 24 juni plaatsvindt. De muur waarop zij hun kunstwerk zouden realiseren tijdens dit festival bleek plotseling niet meer beschikbaar. ANNA hoefde niet lang na te denken en bood met veel plezier de muur van de Pollux Studio’s aan om de metamorfose verder vorm te laten geven.

Benieuwd?
Neem dan snel een kijkje op de Facebookpagina van de Pollux Studio’s. Hier is de komende week elke dag de voortgang van het werk te zien. Op 25 juni wordt de muurschildering opgeleverd.

Meer info
Over Marcel van den Berg
Over Refunc
Over I Love Hiphop Festival

Hans Pols