Open dagen voor werkplekzoekers!

d3f67fa0-aab6-4ec3-a6b6-99c56b534914-e1519640512139.jpg

ANNA organiseert een aantal open dagen in twee van haar nieuwe locaties. Ben je op zoek naar een werkplek in Den Haag? Voer je een duurzame onderneming? Of ben je actief in het culturele circuit? ANNA heeft verschillende werkplekken beschikbaar in het Paviljoen achter de Duinen en de Gheijn Studio’s. Kom naar één van de open dagen om te kijken of daar een mooie plek voor jou tussen zit!

Paviljoen achter de Duinen

Vlakbij de zee in Monster aan de rand van Den Haag ligt het Paviljoen achter de Duinen. ANNA realiseert hier een dynamische werkomgeving voor de huidige en toekomstige gebruikers van het pand door werkplekken aan te bieden aan sociaal-maatschappelijke initiatieven, een co-workingspace te ontwikkelen en vergaderruimten in te richten. Kantoorfaciliteiten worden gedeeld en er zijn parkeerplaatsen beschikbaar.

LET OP: De open dagen voor deze locatie zijn komen te vervallen!

14 en 21 maart: Gheijn Studio’s

Dichtbij het centrum van Den Haag zijn de Gheijn Studio’s te vinden. Hier creëert ANNA samen met DeDDDD, Another Kind of Blue en Holland Dance een nieuwe uitvalsbasis voor de dans. Er zijn werkplekken beschikbaar voor professionele culturele ondernemers die samen met de bovenstaande organisaties willen meewerken aan het realiseren van een nieuwe Dance Culture Hub. Experiment en interdisciplinair werken staan hierbij centraal: ook ondernemers die niet werkzaam zijn in de danswereld zijn welkom!

Interesse?
Kom dan op 14 en 21 maart tussen 15:30 en 17:00 uur naar de Gheijn Studio’s in de Gheijnstraat 51 in Den Haag.

Meer weten?

Meer info over het Paviljoen achter de Duinen.
Meer info over de Gheijn Studio’s.
Voor vragen kun je contact opnemen met Jurjen Simmelink via jurjen@annavastgoedencultuur.nl of 06 1584 0354.

 

Hans Pols