Haagse Bodem Platform #3

Eerste haa.jpg

De derde Haagse Bodem-sessie die op vrijdag 12 december plaatsvond in ANNA@RW47 was een succes. De bijeenkomst Platform #3: Power Trip Internationale Zone stond in het teken van de internationale zone in Den Haag, en was de eerste in een serie activiteiten rondom dit gebied.

De gastenlijst bestond uit diverse stakeholders die hier een rol spelen. De passie voor het gebied was voelbaar, en dat leverde een stortvloed aan beschouwingen en ideeën op voor de herbestemming van leegstaand vastgoed. Het ging bijvoorbeeld over kruisbestuiving tussen bewoners en werknemers van (internationale) organisaties, het opwaarderen van het groen en een
toekomstbestendige identiteit. Maar ook over duurzaamheid, meer OV en minder auto’s, betere voorzieningen, tijdig voorsorteren, het koppelen van gebouwen en gebieden én de behoefte aan gezelligheid die iedereen bindt.

Over Haagse Bodem

Haagse Bodem is een community die het ontwikkelen van oplossingen voor leegstand in Den Haag stimuleert. Het is een onafhankelijk initiatief opgericht door professionals met een hart voor herbestemming. Willemijn de Boer van ANNA Vastgoed & Cultuur is één van de initiatiefnemers.

Lees hier meer over de resultaten van Platform #3.

Hans Pols