ANNA@JS10 ontwikkeld tot The Hague Tech

Vanuit ANNA’s tijdelijk beheer is ANNA@JS10 ontwikkeld tot een nieuw initiatief: The Hague Tech. Een internationale community waar talent, bedrijven, overheden en kennisinstellingen samenwerken om technologische toepassingen in de samenleving te stimuleren. Willemijn de Boer, directeur van ANNA Vastgoed & Cultuur, is co-founder van The Hague Tech.

ANNA@JS10, ook bekend als het Bruggebouw Oost (één van de panden die de Utrechtsebaan overspannen), was vanaf 1 juni 2016 in beheer van ANNA. Ontwikkelaar Local kreeg de opdracht van eigenaar Pensioenfonds Metaal en Techniek om het pand opnieuw in de markt te zetten. Tijdelijk gebruik werd meegenomen als onderdeel van de strategie. ANNA gaf hier invulling aan door publieksactiviteiten te faciliteren en werkplekken beschikbaar te stellen in het pand. Hieruit is The Hague Tech ontstaan. Vanuit het tijdelijk gebruik zijn de gesprekken om tot een vaste huurovereenkomst te komen succesvol verlopen.

Inspirerende werkplek

Willemijn de Boer was nauw betrokken bij de uitwerking van de strategie. Zij richtte samen met Peter Hofman en Brian Gharibaan The Hague Tech op. “The Hague Tech is dè community in het hart van Central Innovation District waar ondernemers samen met overheden, kennisinstellingen en mede-ondernemers werken aan oplossingen met een tech component. Een inspirerende werkplek, tussen het politieke centrum en het tweede zakendistrict van Nederland,” aldus Willemijn de Boer.

Community Warming

Op 18 mei wordt The Hague Tech geopend. Een Community Warming met presentaties en discussies onder leiding van Wouter van Noort (NRC Handelsblad), Rob de Weert (Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties) en Boudewijn Revis (wethouder Den Haag).
Wil je daarbij zijn? Meld je dan snel aan via olga@thehaguetech.nl!

Meer info

Download de Invitation Community Warming
The Hague Tech

Hans Pols