Must see: ANNA & Co-community

Een project recht uit het hart. ANNA & Co is de naam. Wat het precies is, leggen we je graag uit. ANNA & Co vind je op de begane vloer van SoZa, het oude ministerie van Sociale Zaken. In dit gebouw wonen jonge statushouders en studenten in woongroepen samen sinds begin 2018. Deze jongeren spelen een belangrijke rol in het verhaal van ANNA & Co. 

Veel activiteiten

ANNA & Co is dé plek waar sociaal én creatieve ondernemers samen met jonge statushouders en studenten werken aan een mooie toekomst. Ze bieden elkaar praktische hulp en organiseren wekelijks tal van evenementen. Dat kan een Dutch Language Café of een sollicitatietraining zijn voor de jonge bewoners, maar ook zijn er denktanks en workshops voor collega-ondernemers. Ontmoeten en elkaar inspireren, daar gaat het om bij ANNA & Co.


Inspirerende verhalen

Leuke verhalen van ondernemers en bewoners deelt ANNA & Co online, op de website en via social media. ANNA & Co heeft een droom: ze wil groter groeien, een steeds levendiger community zijn van ondernemers, statushouders, studenten én de stad. De plek waar mensen van elkaar leren en samen aan de slag gaan. “Samen bouwen wij de toekomst,” is het motto van ANNA & Co, “samen zijn wij Den Haag.”


Fijne werkplek

De huiskamer is een van de charmes van ANNA & Co. Ook de pingpongtafel in het hart van de co-working spaces is flink in trek. Maar het belangrijkste is toch wel de club gedreven ondernemers, de mensen die de mouwen opstropen en ervoor gaan. ANNA & Co heet ook jou graag van harte welkom. Er zijn al flexplekken vanaf € 90,- ,kantoorruimten, vergaderruimten en alle mogelijkheden om je eigen evenement vorm te geven.


Nog een paar plussen

ANNA & Co is gevestigd op een triple A-locatie, bij snelweg en openbaar vervoer, en in het hart van het Central Innovation District. Meer weten? Bel community manager Melissa George : 06 830 803 48 en kom vooral eens langs!