ANNA zoekt huurders voor Paviljoen achter de Duinen

Ontwikkelingsbedrijf de Westlandse Zoom (OWBZ) vroeg ANNA een passend voorstel te doen voor zijn kantoorlocatie in de duinen van Monster. Het plan moest een stimulerende werkomgeving bieden aan zowel de werknemers van OBWZ als nieuwe, externe partijen. Na een periode van conceptontwikkeling en verbouwing hebben we nu per direct een aantal unieke werkplekken beschikbaar voor ondernemers en sociaal-maatschappelijke initiatieven.

In het Paviljoen achter de Duinen wil ANNA een kleinschalig en inspirerend bedrijfsverzamelgebouw realiseren. Het vrijstaande pand biedt werkplekken aan de rand van Den Haag. Het ligt in de Monsterse duinen met het strand en de zee op loopafstand. Het Paviljoen achter de Duinen beschikt over een parkeerterrein en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn afgesloten werkruimten vanaf 18 m2 en € 225, inclusief faciliteiten, waaronder het gebruik van de parkeergelegenheid, buitenruimte, co-workingspace, keuken en vergaderruimten.

Vind je duurzaamheid belangrijk?

Een deel van het paviljoen wordt gebruikt door de werknemers van OBWZ, een gebiedsontwikkelaar van diverse woongebieden in het Westland. Dit bedrijf heeft duurzaamheid hoog in het vaandel. Wij zijn dan ook op zoek naar huurders met een groene bedrijfsvoering die aansluit op de kernwaarden van OBWZ: transparant, benaderbaar, zakelijk, kwalitatief en duurzaam.

Ben je op zoek naar een unieke werkplek?

Ben je een professionele en duurzame ondernemer en spreekt een kleinschalige maar dynamische werklocatie je aan? En zoek je een bijzondere werkplek in een groene omgeving? Dan is het Paviljoen achter de Duinen iets voor jou! Neem voor meer informatie contact op met Jurjen Simmelink via jurjen@annavastgoedencultuur.nl of 06 1584 0354. Je kunt ook een aanvraagformulier invullen.

Meer over het Paviljoen achter de Duinen
Meer over OBWZ

Hans Pols