Eerste publieksevenement in ANNA@VHS42

Op 26 en 27 september gaan de deuren van ANNA@VHS42 open voor het eerste publieksevenement in dit voormalige gemeentehuis in Voorburg. De Cultuurbrouwerij speelt er de muzikale theatervoorstelling De hand van Anna: een onverwachte trip die het gebouw in een ander daglicht plaatst, ook voor de mensen die het al heel goed kennen. 

Met De hand van Anna belooft De Cultuurbrouwerij een aangrijpende voorstelling. Er staat nog niet veel over vast. De theatermakers maken de voorstelling ter plekke een week van tevoren. Het uitgangspunt van de voorstellingen van De Cultuurbrouwerij is het unieke karakter of de geschiedenis van een locatie te combineren met een passend thema. Daardoor komt er een voorstelling tot stand waarin het gebouw wordt getransformeerd naar een ruimte die de verbeelding van zowel de spelers als het publiek oproept. Het is niet de eerste keer dat De Cultuurbrouwerij een theaterproductie uitvoert in een ANNA-pand. Zij verzorgden eerder locatietheatervoorstellingen in ANNA@RW47, het voormalig Europol-gebouw aan de Raamweg in Den Haag, en ANNA@BH139 in de Haagse Boekhorststraat.

Creatief verzamelgebouw

ANNA kreeg het voormalig gemeentehuis van Voorburg afgelopen juni in tijdelijk beheer. ANNA@VHS42 wordt een creatief verzamelgebouw met een toegevoegde waarde voor de straat, het oude centrum en de inwoners van Voorburg. Inmiddels is een aantal creatieve ondernemers in het pand gehuisvest. De Cultuurbrouwerij bij het spits af met het eerste publieksevenement.

De hand van Anna

De regie van De hand van Anna is in handen van Stephanie Hermes.
Zaterdag 26 september 17:00 uur en 20:00 uur
Zondag 27 september 14:00 uur en 17:00 uur
Toegang € 10,00
Reserveren via www.hoenu.nl

Lees hier verder over ANNA@VHS42…
Lees hier meer over De Cultuurbrouwerij…

Hans Pols