Eerste publieksevent in Berckepoort

Cursistensalon.png

Vrijdag 13 februari organiseert Cultuurcentrum ToBe samen met ANNA het eerste publieksevent in de Berckepoort: de jaarlijkse Cursistensalon Kunst & Design. Cursisten van ToBe exposeren hier hun werk dat gemaakt is tijdens de beeldende cursussen.

De Cursistensalon is de feestelijke presentatie van de nieuwe voorjaarscursussen Kunst & Design van ToBe. Naast de expo vindt de bezoeker ook informatie over cursussen en andere activiteiten. De bar is open. Iedereen is van harte welkom voor een hapje en een drankje.

De Berckepoort

Het Cultuurcentum ToBe was de laatste huurder van de Berckepoort in Dordrecht, die sinds november 2014 in beheer is van ANNA Vastgoed & Cultuur. In opdracht van de gemeente Dordrecht heeft ANNA hier een creatief verzamelgebouw gerealiseerd voor initiatieven en bedrijven uit de creatieve industrie die een toegevoegde waarde hebben voor het oude centrum van de stad.

Cursistensalon Kunst & Design

Vrijdag 13 februari 2015
20:00 uur tot 22:00 uur; deuren open vanaf 19:30 uur
Gratis entree
Voorstraat 220, Dordrecht

Lees hier meer over de Berckepoort.

Hans Pols