Publieksactiviteiten in de Berckepoort

The-Good_.jpg

De monumentale Berckepoort in de binnenstad van Dordrecht is alweer ruim een jaar in beheer van ANNA Vastgoed & Cultuur. In die tijd hebben tien organisaties er een werkplek gevonden, en vonden er diverse activiteiten plaats voor een breed publiek onder gastheerschap van een lokaal initiatief. Vanaf 10 december neemt ANNA de programmering van de publieksactiviteiten in de Berckepoort weer helemaal op zich. De fotografen Peter van Beek en Henri Brekveld bijten het spits af met hun expo The Good, the Bad and the Roma.

 

Beide fotografen verblijven sinds 1997 regelmatig in Roemenië om het leven van de Roma te fotograferen. Zij voelen zich verbonden met dit kwetsbare, eigenwijze, trotse volk en laten met hun foto’s een andere werkelijkheid zien. De tentoonstelling toont het dagelijkse leven van de grootste minderheidsgroep van Europa. Peter van Beek en Henri Brekveld zijn geen onbekenden van ANNA. Eerder hadden zij een werkplek in de voormalige ANNA-locatie ANNA@BH139, en toonden zij hun werk in ANNA@RW47. The Good, the Bad and the Roma wordt in de week van 14 december ingericht en is te zien tijdens openstellingen van de foyer en op afspraak.

Meer info

Houd onze website en Facebook in de gaten over de publieksactiviteiten in de Berckepoort. De foyer, de theaterzaal en het souterrain zijn beschikbaar voor vergaderingen, workshops, expo’s of andere evenementen. Heeft u een ruimte nodig voor een bijzonder project? Of zoekt u een plek voor een lezing, expo of ander evenement? Vul dan vrijblijvend een aanvraagformulier in.

Lees hier verder over de Berckepoort…

www.petervanbeek.nl
www.henribrekveld.nl

Hans Pols