Coolhaven Eiland: ruige plaats in Rotterdam Kansen voor ondernemers: Open Eiland 5 februari

Woensdag 5 februari vond Open Eiland plaats op Coolhaveneiland in Rotterdam. In het Startblok werd de middag geopend door Ronald van Raaij met een workshop ‘Samen Ondernemen op Coolhaveneiland’ vanuit de Rabobank. Vervolgens openen vijftien locaties openden hun deuren om af te sluiten in de Machinist met een rondleiding en borrel.

 

Tussentijd Rotterdam (een projectorganisatie van ANNA en Stipo) organiseerde dag in opdracht van en samen met Woonbron, Vestia, Stadsontwikkeling en Deelgemeente Delfshaven. Door het inzetten van leegstaand vastgoed krijgt het gebied een impuls en hopen we mensen kennis te laten maken met het ruige karakter en de kansen die het gebied heeft.

Het Startblok is onderdeel van dit project: een vierlaags kantoorpand dat voor de komende periode ingezet wordt door Tussentijd Rotterdam (beheerd door ANNA) om als springplank naar de rest van de wijk te fungeren.

Hans Pols