Haagse Bodem Borrel

Inmiddels heeft Haagse Bodem meer dan 200 netwerkleden in haar LinkedIn groep. Allemaal mensen die op wat-voor-manier-dan-ook met herbestemming in Den Haag bezig zijn. Hoog tijd om elkaar ook real life te ontmoeten! Vandaar dat er 14 maart a.s. vanaf 17:00 uur een Haagse Bodem Borrel is.

Waar en wie
Natuurlijk vindt deze borrel plaats in een prachtige, Haagse herbestemmingslocatie ANNA@RW47, het voormalige Europolgebouw aan de Raamweg 47.  Neem vooral ook je relaties en collega’s mee die ook met herbestemming bezig zijn. Hoe meer herbestemmers, hoe groter de kans dat daar mooie initiatieven uit ontstaan.

Kies je favoriete herbestemmingspand
We zouden Haagse Bodem niet zijn als we naast het borrelen ook een extraatje organiseren en input van je je vragen: welk pand zie het liefst herbestemd en waarin? Dat kan je doen via deze link. Ook als je niet komt, toch invullen! Tijdens de borrel maken we bekend welk Haags pand het meest populaire herbestemmingspand van Den Haag is.

Aanmelden? Anders dan bij de Platform bijeenkomsten hoef je je dit keer niet aan te melden. Voor onze inkopen vindenwe het wel fijn wel om te weten of je komt en met hoeveel personen, dat kan je doen door een mailtje te sturen naar info@haagsebodem.nl  met als onderwerp ‘Borrel 14 maart’.

Hans Pols