Tweede ANNA-locatie in Schiedam

Vanaf 1 december heeft ANNA een nieuwe locatie in beheer in de Schiedamse binnenstad, ANNA@HS52 in de Hoogstraat. Na het succes van Monopole, de voormalige bioscoop in diezelfde straat, is dit het tweede project van Tussentijd Schiedam, een initiatief van ANNA en Stipo.

In opdracht van de gemeente ging Tussentijd Schiedam in 2014 aan de slag in Schiedam om invulling te geven aan leegstaande winkelpanden in de Hoogstraat, de hoofdwinkelstraat in de binnenstad. Het doel van het tijdelijk gebruik is publiek te trekken en levendigheid in de straat te vergroten om zo het vestigingsklimaat te verbeteren. Tussentijd Schiedam werkt hierbij samen met de gemeente, corporaties en andere spelers in Schiedam. De invulling van ANNA@HS52 komt tot stand met De Winkelmeiden, een stichting die ondernemers helpt met een pop-up shop.

Lees hier meer over ANNA@HS52.

Hans Pols