Programma opening ANNA@RW47 bekend!

De afgelopen maand hebben we, samen met de ondernemers en initiatieven die gehuisvest zijn in ANNA@RW47, keihard gewerkt aan een inspirerend programma. Let op: het binnen programma loopt van 14:00 tot 18:00 uur, waarna er tot 20:00 uur nog het buitenprogramma met diner doorloopt.

De culinaire tour van Komijn Koriander bestaat uit verschillende hapjes: samoosa’s, kofta’s, sushi, gevulde dadels, kortom laat je verrassen! Voor de hapjes zijn stippenkaarten verkrijgbaar, 1 euro per snack. Het diner zal bestaan uit Taboulé (bulgursalade met verse kruiden) geserveerd met 3 falafels en/of kofta’s, brood en 1 spread naar keuze (home made hummus/salsa roja/yogurt met knoflook). Kosten voor het diner zijn 7 euro. Zeker zijn van een maaltijd? Reserveer dan voor zaterdag 10 uur via komijnkoriander@gmail.com

Van de partij zijn Ready For Take Off, Refunc & Arno Scheper, Dutch Don’t Dance Division en Way to Go Music, David Middendorp, ScherpSien, onze eigen imkers en bijen, Urban Crops & Plantkracht, Studio Bib, Sacha Grootjans, M-Space, Natallya, Literair Theater Branoul, Once Upon a Frame, Shapur Shah, Vera van Wolferen, Moment of Love & Ambuteam ZH, Cultural Motion, Lens Vastgoed & Mariska Verlaan, Letterworks, Cerberus Beveiliging, Haagse Bunker Ploeg, Dhr. van Duijn, Stuurvrouw, Fantine Tho, Johannes Moller, Anne van Vliet, Game of Life, DJ Schrander Lopend, DJ Kai en Steve Anthony, Tommaso Perego & Game of Life, Den Haag Marathon, Stijlvol Ouder, Wijkvereniging Benoordenhout, de Haagse Stadspartij, Stg. Watoto, Studio Jean, ACO Facilitaire Diensten, Slavica Zivanovic, Bitter Koud, Caipiboys en natuurlijk het ANNA team!

Hans Pols