Kom & Kijkdag Woerden

13-036_AK_Uitnod_Woerden_VML02_05.jpg

ANNA heeft een lokale partij gevonden om de nieuwe locatie ANNA@VML02 invulling aan te geven: Toekomstwaarde.Woerde (Jos van Dam en Remco Pouwels). Voor de Vijzelmolenlaan 2 hebben we het concept ‘Woerden werkt…’ opgezet: een plek waar kleine ondernemers betaalbare, laagdrempelige en flexibele werkruimte kunnen gebruiken. Naast deze werkplekken worden multifunctionele ruimtes aangeboden voor bijeenkomsten, workshops, repetities, kortom: een mix van functies om een levendig gebruik te realiseren.

 

Dinsdag 22 oktober organiseert ANNA samen met Toekomstwaarde.Woerde een Kom & Kijkdag voor ANNA@VML02 aan de Vijzelmolenlaan 2 te Woerden.

Tussen 11 en 13 uur kunnen geïnteresseerden kennis maken het pand, ons team en andere geïnteresseerden.

Volg Woerden Werkt… op Facebook voor de laatste nieuwtjes!

 
 
Hans Pols