ANNA-Vastgoed-Cultuur-Mark.jpg

“Een pand met sfeer en een prachtige lichtinval.”

Mark de Weijer

 

Zoek je ruimte?

ANNA kan vast iets voor je betekenen. We bieden bijzondere ruimten in veel verschillende panden. Wat wil je? Klein of groot? Statig, casual of rauw? Extra faciliteiten, zoals bespreekkamers of catering? Vertel het ons maar.

Kijk ook eens naar onze vergadermogelijkheden. We helpen je graag om een succes van jouw bijeenkomst te maken.


Wat wil je doen?

ANNA maakt het je graag gemakkelijk. Daarom hebben we de locaties alvast ingedeeld naar doel. Zo is het vinden van de juiste plek nog eenvoudiger. Dus wat is jouw doel? Zoek je een atelier of wil je liever kantoorruimte? Wil je een expositie organiseren of een meeting? Kom je muziek maken of wil je ruimte om te bewegen? Kies maar. 

 

Bijeenkomen | Vergaderingen, trainingen, enz.

Aan de slag | Kantoor- en werkruimten

Expressie | Atelierruimten

Presenteren | Theater, film, kunst, projecten

Muziek maken | Muziekstudio’s

Bewegen | Dansstudio’s en sportruimten

 

ANNA@KV2 - Sacha Grootjans (3).jpg

De regels van het spel

ANNA brengt leven in lege panden. Soms permanent, soms voor kortere duur. Dat laatste vraagt flexibiliteit van jou als huurder. Er komt een dag dat de eigenaar het pand weer in gebruik zal nemen. Je weet niet hoe lang je in het pand kunt zijn. Is het moment van afscheid gekomen dan helpen we je graag om een nieuwe plek te vinden.

 

Schrijf jezelf in. Laat ons weten waar je naar zoekt. Vind jij je droomruimte bij ANNA? De registratiekosten zijn eenmalig € 99. We sluiten een huur- of een bruikleenovereenkomst en je betaalt maandelijks of per kwartaal een vergoeding, dat is afhankelijk van het pand. Ook betaal je eenmalig borg. Die krijg je terug zodra je de ruimte zoals afgesproken oplevert. Je zorgt zelf voor een WA-verzekering en ook voor een brandpreventiepakket in jouw werkruimte.

 

ANNA heeft een aantal huisregels vastgesteld. Lees ze goed.


Vragen? ANNA staat met raad en daad voor je klaar.


Locaties in beheer

 

Den Haag

 

Dordrecht

 

Soesterberg

 

Schiedam

 

Voorburg

 

Westland