Binck Base - Binckhorstlaan 151

De Binckhorstlaan 151 kenmerkt zich door de felle, kleurrijke en levendige street art dat bovenop het pand geplaatst is en de muurschildering. Het gebouw bevindt zich op een perfecte locatie direct naast de Rotterdamsebaan. Naast het pand is Kasteel De Binckhorst gevestigd en valt onder de Trekvlietzone.

Beheer voor BPD Gebiedsontwikkeling

In opdracht van BPD Gebiedsontwikkeling verzorgt ANNA het facilitair en sociaal beheer van verschillend vastgoed in de Binckhorst. Waaronder de Binckhorstlaan 151. Sinds 2018 vult ANNA de twee naast elkaar gelegen gebouwen met creatief en sportieve ondernemers, deze plek heet de Bink Base.

Bink Base

Zo is Virtual Reality Formule 1 (VRF1) hier al enige tijd gevestigd, dé eerste formule 1 race simulator van Zuid-Holland. Inmiddels zeer bekend in en rondom Den Haag.

Sinds 2021 is ook Krav Maga school GREA hier gevestigd. De zelfverdedigingsschool zit de ruim opgezette begane grond van het BHL 151.

Verder werken er filmmakers, kunstenaars, ontwerpbureaus in de gebouwen.

Placemaking in de Binckhorst

BPD is de aankomende jaren actief betrokken bij de gebiedsontwikkeling van de Binckhorst. Totdat er daadwerkelijk gebouwd gaat worden is er ANNA nadrukkelijk gevraagd in de tijdelijkheid aan placemaking te werken. Dit doen wij door in elk gebouw een ander concept neer te zetten en een goede matchmaking te verzorgen. Naast de Bink Base behoort ook de Pollux Studio’s, 24/7 waves en Kompaan hiertoe.

Lees meer over de ontwikkeling via BPD.nl


Op zoek naar ruimte?