Nieuws

Open dagen voor werkplekzoekers!

ANNA organiseert een aantal open dagen in twee van haar nieuwe locaties. Ben je op zoek naar een werkplek in Den Haag? Voer je een duurzame onderneming? Of ben je actief in het culturele circuit? ANNA heeft verschillende werkplekken beschikbaar in het Paviljoen achter de Duinen en de Gheijn Studio’s. Kom naar één van de open dagen om te kijken of daar een mooie plek voor jou tussen zit!

Paviljoen achter de Duinen

Vlakbij de zee in Monster aan de rand van Den Haag ligt het Paviljoen achter de Duinen. ANNA realiseert hier een dynamische werkomgeving voor de huidige en toekomstige gebruikers van het pand door werkplekken aan te bieden aan sociaal-maatschappelijke initiatieven, een co-workingspace te ontwikkelen en vergaderruimten in te richten. Kantoorfaciliteiten worden gedeeld en er zijn parkeerplaatsen beschikbaar.

LET OP: De open dagen voor deze locatie zijn komen te vervallen!

14 en 21 maart: Gheijn Studio’s

Dichtbij het centrum van Den Haag zijn de Gheijn Studio’s te vinden. Hier creëert ANNA samen met DeDDDD, Another Kind of Blue en Holland Dance een nieuwe uitvalsbasis voor de dans. Er zijn werkplekken beschikbaar voor professionele culturele ondernemers die samen met de bovenstaande organisaties willen meewerken aan het realiseren van een nieuwe Dance Culture Hub. Experiment en interdisciplinair werken staan hierbij centraal: ook ondernemers die niet werkzaam zijn in de danswereld zijn welkom!

Interesse?
Kom dan op 14 en 21 maart tussen 15:30 en 17:00 uur naar de Gheijn Studio’s in de Gheijnstraat 51 in Den Haag.

Meer weten?

Meer info over het Paviljoen achter de Duinen.
Meer info over de Gheijn Studio’s.
Voor vragen kun je contact opnemen met Jurjen Simmelink via jurjen@annavastgoedencultuur.nl of 06 1584 0354.

Nieuwe Dance Culture Hub in Den Haag

ANNA heeft per 1 februari het voormalige schoolgebouw in de Gheijnstraat 51 in beheer gekregen van de gemeente Den Haag. Sinds de zomer van 2016 maakten DeDDDD, Another Kind of Blue en Holland Dance gebruik van het pand. In opdracht van deze gebruikers werkte ANNA een concept uit waarmee een nieuwe Dance Culture Hub wordt gerealiseerd in dansstad Den Haag: de Gheijn Studio’s.

Het pand is door de bouw uitermate geschikt voor uiteenlopende dansactiviteiten en kan ruimte bieden aan een divers programma. Een aantal lokalen in de Gheijn Studio’s wordt beschikbaar gesteld aan culturele ondernemers. Ook ondernemers die niet werkzaam zijn in de danswereld zijn welkom! Experiment en interdisciplinair werken staan centraal, waarbij samenwerking wordt gezocht met professionele partijen die willen werken met verschillende, niet altijd voor de hand liggende, doelgroepen.

Nieuwe vorm opdrachtgeverschap

ANNA is blij met deze nieuwe vorm van opdrachtgeverschap. Doordat ANNA het pand beheert, kunnen DeDDDD, Another Kind of Blue en Holland Dance zich volledig richten op het realiseren van een nieuwe uitvalsbasis voor de dans in Den Haag.

Lees hier meer over de Gheijn Studio’s.

ANNA zoekt huurders voor Paviljoen achter de Duinen

Ontwikkelingsbedrijf de Westlandse Zoom (OWBZ) vroeg ANNA een passend voorstel te doen voor zijn kantoorlocatie in de duinen van Monster. Het plan moest een stimulerende werkomgeving bieden aan zowel de werknemers van OBWZ als nieuwe, externe partijen. Na een periode van conceptontwikkeling en verbouwing hebben we nu per direct een aantal unieke werkplekken beschikbaar voor ondernemers en sociaal-maatschappelijke initiatieven.

In het Paviljoen achter de Duinen wil ANNA een kleinschalig en inspirerend bedrijfsverzamelgebouw realiseren. Het vrijstaande pand biedt werkplekken aan de rand van Den Haag. Het ligt in de Monsterse duinen met het strand en de zee op loopafstand. Het Paviljoen achter de Duinen beschikt over een parkeerterrein en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn afgesloten werkruimten vanaf 18 m2 en € 225, inclusief faciliteiten, waaronder het gebruik van de parkeergelegenheid, buitenruimte, co-workingspace, keuken en vergaderruimten.

Vind je duurzaamheid belangrijk?

Een deel van het paviljoen wordt gebruikt door de werknemers van OBWZ, een gebiedsontwikkelaar van diverse woongebieden in het Westland. Dit bedrijf heeft duurzaamheid hoog in het vaandel. Wij zijn dan ook op zoek naar huurders met een groene bedrijfsvoering die aansluit op de kernwaarden van OBWZ: transparant, benaderbaar, zakelijk, kwalitatief en duurzaam.

Ben je op zoek naar een unieke werkplek?

Ben je een professionele en duurzame ondernemer en spreekt een kleinschalige maar dynamische werklocatie je aan? En zoek je een bijzondere werkplek in een groene omgeving? Dan is het Paviljoen achter de Duinen iets voor jou! Neem voor meer informatie contact op met Jurjen Simmelink via jurjen@annavastgoedencultuur.nl of 06 1584 0354. Je kunt ook een aanvraagformulier invullen.

Meer over het Paviljoen achter de Duinen
Meer over OBWZ

ANNA zoekt medewerker en stagiair facilitair beheer!

Wij zijn op zoek naar een medewerker en een stagiair facilitair beheer. Ben je enthousiast en wil je meewerken aan de verdere groei van ANNA Vastgoed & Cultuur? Heb je een klant- en resultaatgerichte instelling, ben je communicatief en zelfstandig en heb je een flexibele en pragmatische instelling? Download dan de functieomschrijvingen hieronder. Reageren kan tot 1 februari.

Download de vacature medewerker facilitair beheer
Download de vacature stagiair facilitair beheer

POLLUX STUDIO’S: muzikale ontmoetingsplek op de Binckhorst

Afgelopen zomer deed ANNA een oproep aan mensen die gezamenlijk een muzikale plug & playground wilden ontwikkelen in de Pollux Studio’s op de Haagse Binckhorst. Vieb Barnard reageerde op deze oproep. Samen met zijn vrouw Esther van Beek richt hij nu één van de loodsen in op het terrein van de Pollux Studio’s om een muziek community op te starten. “We hebben er heel veel zin in. Wat ons betreft wordt dit een plek voor mensen die willen gaan voor hun droom!”

Voor wie het nog niet weet: de Pollux Studio’s maken deel uit van het placemakingtraject dat ANNA uitvoert op de Haagse Binckhorst in opdracht van gebiedsontwikkelaar BPD. BPD vroeg ANNA een plan uit te werken om een aantal van hun panden tijdelijk in te zetten om een blijvende waarde te creëren voor de ontwikkeling van het gebied. ANNA stelde voor deze panden te transformeren tot een ontmoetingsplaats voor de Haagse muziekscene.

Verbindingen maken

Vieb was eerder betrokken bij Fast Surfdorp en zat de afgelopen jaren in Het Pakhuis in Scheveningen. “Dat hadden we omgebouwd tot een kleine broedplaats. We moesten daar weg toen het gebied herontwikkeld werd. Toen ik hoorde van de oproep voor de Pollux Studio’s heb ik ANNA gemaild. Ik ben dan wel geen muzikant, maar heb wel ervaring met het opzetten van communities. En juist bij dit soort communities is het belangrijk om verbindingen te maken met andere creatieven en initiatieven. Het is de bedoeling dat dit een plek wordt waar verschillende mensen en disciplines elkaar kunnen ontmoeten om weer tot nieuwe mooie dingen te komen.”

Publieksactiviteiten

Momenteel zijn Vieb en Esther hard bezig met het inrichten en verbouwen van één van de panden op het terrein, Loods 9. “We gaan hier vijf portacabins neerzetten – die komen nog van FAST. Deze verhuren we als werkplekken aan mensen die bezig zijn met muziekgerelateerde activiteiten. Er komt een algemene ruimte en we bouwen een podium. Hier willen we kleinschalige publieksactiviteiten organiseren. We denken natuurlijk in eerste instantie aan muziek, maar we staan overal voor open. We willen ons vooral richten op betrokken mensen die echt willen gaan voor hun droom en samen met ons voor deze plek willen zorgen en er een goede, gezellige sfeer willen neerzetten.”

Ontmoetingsplek

Het gebied past hier goed bij. Vieb: “De Binckhorst en het Scheveningse havengebied hebben eigenlijk wel wat gemeen. Het zijn allebei rauwe plekken waar heel veel gebeurt. Naast initiatieven zoals bijvoorbeeld de Caballerofabriek en brouwerij de Kompaan kunnen we met de Pollux Studio’s nu een eigen stempel drukken op de Binckhorst.” Deze maand worden de units op hun plek gezet en kunnen de huurders erin. “Eind januari hebben we alles dan ingericht en kunnen we een openingsfeestje geven. Het zou fantastisch zijn als het hele terrein in de zomer van 2018 een dynamische muzikale ontmoetingsplek is!”

Iets bijzonders

Alle units zijn op dit moment al gereserveerd. Vieb neemt zelf ook intrek in Loods 9 met zijn bedrijf De Lachende Klusser. “Hiermee voer ik zowel eenvoudige reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uit als complete verbouwingen. Soms werken Esther, die interieurontwerper is, en ik hierin samen. Voor het verbouwen en neerzetten van dit soort plekken, houd ik ons overigens altijd aanbevolen! Esther en ik hebben er ontzettend veel zin in om van de Pollux Studio’s iets bijzonders te maken.”

Meer over placemaking op de Binckhorst
Meer over de Pollux Studio’s

16/03-31/03: ANNA@KV2  

SinArts Gallery: Ménage à Trois. Openingstijden  do-za 12:u-18u

> meer info 17/03 - 18/03: ANNA@KV2

Nata Ryzh: SAMPLE DESIGNER SALE. Opening hours 11u - 18u

> meer info     09/03-27/03: ANNA@KV2

Buutvrij, theater van het Huis van Vervoering/Grey Vibes

> meer info 03/02-10/03: ANNA@KV2

Je Suis La Pipe - Naoki Fuku / SinArts Gallery; do t/m zat 12:00 - 19:00 uur

> meer info 07/12-01/04: ANNA@KV2

EU TZT The Hague: elke maand een verkoopexpo van Bos Fine Art; open do t/m zo 12:00-18:00 uur

> meer info 16/02-13/05: ANNA@LV34

Gary Hill: Always rings twice

> meer info

LOCATIES IN BEHEER

ANNA@LV34

52.082966,4.312026

Lange Voorhout 34
2514 EE
Den Haag

Naar locatie

ANNA@JS10

52.081521,4.330049

Juliana van Stolberglaan 10
2595 CL
Den Haag

Naar locatie

Pollux Studio’s

52.069459,4.339305

Polluxstraat 10
2516 AT
Den Haag

Naar locatie

ANNA@JV42

52.088269,4.304136

Javastraat 42
2585 AP
Den Haag

Naar locatie

ANNA@ZEE62

52.084976,4.302771

Zeestraat 62
2518 AC
Den Haag

Naar locatie

ANNA@KV2

52.080598,4.314549

Korte Vijverberg 2
2513 AB
Den Haag

Naar locatie

ANNA@ZZ04

52.090785,4.264133

Zeezwaluwstraat 4
2583RS
Den Haag

Naar locatie

ANNA@BG02

52.073772,4.306237

Brouwersgracht 2 M
2512 ER
Den Haag

Naar locatie

ANNA@HWP64

52.072546,4.320693

Hofwijckplein 64
2515 RL
Den Haag

Naar locatie

ANNA@CZ232

52.057758,4.234911

Cornelie van Zantenstraat 232
2551 PR
Den Haag

Naar locatie

Paviljoen achter de Duinen

52.034746,4.184149

Haagweg 33D1
2681 PA
Westland

Naar locatie

ANNA & Co

52.079730,4.342687

Anna van Hannoverstraat 4
2595 BJ
Den Haag

Naar locatie

Gheijn Studio’s

52.072658,4.284859

Gheijnstraat 51
2562 NL
Den Haag

Naar locatie

ANNA@VHS42

52.068106,4.365357

Herenstraat 42
2271 CH
Voorburg

Naar locatie

Berckepoort

51.815388,4.668896

Voorstraat 220
3311 ET
Dordrecht

Naar locatie

Monopole

51.915950,4.397541

Hoogstraat 99
3111 HC
Schiedam

Naar locatie

ANNA’s Casino

52.117975,5.288242

Kampweg 51
3769 DE
Soesterberg

Naar locatie

LOCATIES NIET MEER IN BEHEER

ANNA’s Tolhuis

51.832698,4.531503

Achterzeedijk 77b
2992 SB
Barendrecht

Locatie niet meer in beheer
Naar locatie

ANNA@HS52

51.914762,4.399587

Hoogstraat 52
3111 HJ
Schiedam

Locatie niet meer in beheer
Naar locatie

De Strevel

51.887930,4.493800

Strevelsweg 700
3083 AS
Rotterdam

Locatie niet meer in beheer
Naar locatie

Lola’s Kroon

52.318306,4.878885

Laan van Kronenburg 2
1183 AS
Amstelveen

Locatie niet meer in beheer
Naar locatie

Startblok

51.903901,4.453529

Westzeedijk 577
3024EL
Rotterdam

Locatie niet meer in beheer
Naar locatie

ANNA@ZD20

51.933748098589575,4.487035274505615

Zaagmolendrift 20
3035 JB
Rotterdam

Locatie niet meer in beheer
Naar locatie

ANNA@ZD22

51.9338208646592,4.486981630325317

Zaagmolendrift 24
3035 JA
Rotterdam

Locatie niet meer in beheer
Naar locatie

ANNA@ZD26

51.933875,4.486827

Zaagmolendrift 26
3035 JA
Rotterdam

Locatie niet meer in beheer
Naar locatie

ANNA@VML02

52.076695,4.890559

Vijzelmolenlaan 2
3447 GX
Woerden

Locatie niet meer in beheer
Naar locatie

ANNA@RW47

52.096132,4.307798

Raamweg 47
2596 HN
Den Haag

Locatie niet meer in beheer
Naar locatie

ANNA@KV20

52.083278,4.317204

Korte Voorhout 20
2511 CX
Den Haag

Locatie niet meer in beheer
Naar locatie

ANNA@PL91-93

51.936023,4.492989

Paradijslaan 91 en 93
3034 SJ
Rotterdam

Locatie niet meer in beheer
Naar locatie

ANNA@PL95

51.936022,4.492916

Paradijslaan 93
3034 SJ
Rotterdam

Locatie niet meer in beheer
Naar locatie

ANNA@ZD12

51.933773,4.487337

Zaagmolendrift 12
3035 JA
Rotterdam

Locatie niet meer in beheer
Naar locatie

ANNA@ZD35

51.933948,4.487285

Zaagmolendrift 35
3036 JX
Rotterdam

Locatie niet meer in beheer
Naar locatie

ANNA@ZD4

51.933725,4.487596

Zaagmolendrift 4
3035 JA
Rotterdam

Locatie niet meer in beheer
Naar locatie

ANNA@AP76

52.086247,4.298305

Anna Paulownastraat 76
2518 BJ
Den Haag

Locatie niet meer in beheer
Naar locatie

ANNA@JFS20-24

51.928444,4.486774

Jonker Fransstraat 20-24
3031 AV
Rotterdam

Locatie niet meer in beheer
Naar locatie

ANNA@JFS26-28

51.92823,4.486823

Jonker Fransstraat 26-28
3031 AV
Rotterdam

Locatie niet meer in beheer
Naar locatie

ANNA@VMK13

52.071802,4.324839

van Maanenkade 13
2516 LL
Den Haag

Locatie niet meer in beheer
Naar locatie

ANNA@VMK218

52.07166,4.32512

van Maanenkade 218
2516 LL
Den Haag

Locatie niet meer in beheer
Naar locatie

ANNA@BH139

52.072691,4.310646

Boekhorststraat 139
2518 BJ
Den Haag

Locatie niet meer in beheer
Naar locatie

ANNA's Locaties